Det er endelig festivaltid igjen! Etter en kald og kjedelig vinter, så er det endelig tid for å feste og ikke minst, få høre på ekstremt god musikk. Jeg har holdt øye med Vikafestivalens hjemmeside: vikafestivalen.no i flere uker for å sjekke hvem som kommer i år. Selv om Vikafestivalen ligger langt mot nord, så er det overraskende mange kjente artister som tar turen til Nord-Norge bare for denne festivalen. Det er ikke uten grunn at den kalles Nord-Norges perle.

Gleder meg til å se store artister

Så jeg gleder meg til å se store artister, feste og koble bort hverdagen. Det er jo hele poenget med en god festival.
Det eneste jeg ikke ser frem til er været. Er det sol og opphold så er det helt perfekt. Men dessverre kan man ikke forvente sol og opphold i Norge på denne tiden av året. Før må jeg innrømme at jeg har tatt litt lett på pakkingen, men etter en heller våt og gjørmete opplevelse så har jeg lært. Denne gangen pakker jeg i to poser og pakker nok skift til å klare meg gjennom en regnfull festival på best mulig måte.
Så da er det bare å pakke sekken og sette kursen mot festivalmoro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>