Jeg er helt enig i at sol og varme er herlig! Spesielt når man bor i Norge hvor regn, sludd og en heller dårlig sommer heller er standarden enn unntaket. Likefult, det er mange flotte perler som er verdt et besøk, også i Norge. Vi har flere områder som har fått en fortjent plass på verdensarv listen. Så jeg synes av og til det er synd at den generasjonen som vokser opp nå har vært verden rundt, men nesten ikke besøkt Norge. Det blir litt stusselig. Samtidig så må jeg jo helt ærlig si at syden frister enormt. Likevel, i år har jeg tatt meg i nakken og tross en del familieprotester. I år skal vi noen dager til Lofoten. Vi skal ha en rorbuferie : http://www.lofoten-rorbuferie.no.

Så det blir en opplevelse!

Jeg må ærlig talt si at jeg ikke har vært så langt nord selv. Så det blir en opplevelse for oss alle. Jeg ser frem til å få se naturen og ikke minst føle litt på historien. Tross alt har fisken fra disse områdene vært en helt essensiell inntektskilde for nordmenn. Hvor hadde Bergen vært uten klippfisken? Så får vi jo bare håpe på pent vær, ellers har jeg nok noen unger som ikke tilgir meg med det første.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>