Det å ha en sponsor og gjerne flere, gir en bedrift muligheten til å investere i løsninger og ikke minst drive med vedlikehold som ellers ville vært vanskelig. Derfor er det viktig å stikke innom sponsorsidene, mener nå jeg. Det er lurt å klikke seg videre og vise litt interesse for sponsoren.

Slik som hos Lofoten Rorbuferie og deres sponsorliste: . Denne relativt lille bedriften vil få mye igjen ved å bli sponset av en eller flere bedrifter. Men for å sikre en fremtidig sponsing så blir det viktig at sponsoren opplever godt med trafikk. Uten trafikk så mister sponsoren interesse.
Det er nemlig et tveegget sverd. På den ene siden har man muligheten til å få ekstra penger. På den andre siden så må man faktisk fremme sponsoren, og man må drive et nettsted som er såpass godt at det blir nok av kunder til sponsoren. Så vedlikehold av nettsiden er helt essensielt og det samme er tjenestetilbudet.

 

Selv om man misliker reklame, så kan det være lurt å klikke på sponsoren og kikke på produktene hvis man liker nettsiden/bedriften de sponser. På denne måten kan man sikre at bedriften fortsetter å få støtte, samtidig som man kan få øynene opp for en ny og interessant tjeneste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>